choco-ijsbonbon

Choco ijsbonbons

Geen dagelijkse kost , maar voor een keer kan het geen kwaad . Ook niet maken als je alleen bent , stoppen met eten is nl moeilijk .

Print Friendly

Recept rating

  • (0 /5)
  • (0 Rating)

Stappenplan

  • 1. Dadels in een kom doen en overgieten met kokend water .
  • 2. Als de dadels 30 minuten geweekt hebben kun je ze afgieten .
  • 3. Dadels met 1/4 cup cacoapoeder en de noten in de keukenmachine malen . Als het aan de kant plakt even los schrapen .
  • 4. Een bakje van circa 20 x 10 cm bekleden met bakpapier of folie . Die plastic bakjes die we allemaal wel hebben zijn hiervoor ideaal .
  • 5. Dadelnoten mengsel over de bodem verspreiden en goed aandrukken . Even in de ijskast laten opstijven .
  • 6. Ondertussen de bananen ,notenboter honing en de andere 1/4 cup cocaopoeder pureren .
  • 7. Bananen mengsel over de 1ste laag/ bodem verdelen .
  • 8. 30 minuten in de diepvriezer laten bevriezen .
  • 9. Na 30 minuten haal je de plak uit het bakje , gewoon aan folie of bakpapier trekken , en snij het in 16 stukjes .
  • 10. Eten wat je wilt eten en de rest kun je gewoon in de diepvriezer bewaren .Heb je ze nodig haal je ze 10 minuten voor "gebruik "uit de vriezer .

Be Social